slrspunt_2023_short

Bedrijfsprofiel

We heten niet toevallig Salarispunt

jason-goodman-fXVx1opWGxM-unsplash

Over salarispunt

Salarispunt verwerkt salarisadministratie voor een grote diversiteit aan klanten. We voeren ons werk op een unieke manier uit, we willen het voor anderen net zo goed doen als wanneer we het voor onszelf doen. We richten ons op de belangen van onze klant en diens medewerkers en niet alleen op de cijfers. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen bestaat onze crew uit een groep mensen met verschillende achtergronden en in uiteenlopende leeftijden. In hun liefde en expertise voor het vak vinden zij elkaar.

Salarispunt verzorgt uw salarisadministratie tot in de puntjes. Met onze expertise, vakmanschap en creativiteit zorgen we ervoor dat ieder persoon op tijd ontvangt wat die verdient.

We heten niet toevallig Salarispunt

We hebben onze naam met zorg gekozen. Het geeft aan dat u bij 1 punt terecht kunt met al uw salarisadministratiezaken. In welke branche u ook werkt en ongeacht de omvang van uw organisatie. De naam staat ook het feit dat we graag de puntjes op de i zetten. We houden van perfectie in alles wat we doen.

We maken er ook een punt van om prettig samen te werken. Dat doen we met onze klanten en ook met de organisaties waarmee we contact hebben bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Belangenorganisatie, brancheverenigingen, pensioenfondsen, leveranciers en veel meer.

De juiste mix

Ervaring is een grote troef waar Salarispunt over beschikt. Maar misschien nog belangrijker, we realiseren ons dat ervaring uiteindelijk zal worden ingehaald door technologische creatieve innovaties. Daarom combineren we inhoudelijke kennis van ervaren medewerkers met jonge getalenteerde professionals en werken we samen met bedrijven die de nieuwste technologie introduceren in onze branche.

Naast inhoudelijke ervaring brengen we ook tientallen jaren ervaring in op het gebied van detachering. Met een ruime ervaring in selectie & werving en kennis van de arbeidsmarkt zorgen we ook voor de juiste ondersteuning voor uw bedrijf.

Een ander onderdeel in onze mix is de opleidingstak. Onze kennis en ervaring zetten we in voor onze eigen medewerkers en salarisadministrateurs in het algemeen. Dat doen we met vaardigheidsopleiding en met intervisie. Delen van skills en kennis vinden wij vanzelfsprekend.

Support

Bij Salarispunt werken we samen als een team. We ondersteunen elkaar, zodat we samen de beste prestaties kunnen bereiken. Iedereen brengt zijn eigen kennis en kunde in en samen komen we tot de mooiste producten.

Werkgeluk

Als je blij bent met je werk, dan haal je het beste uit jezelf en realiseer het mooiste werk. Bij Salarispunt is er volop ruimte voor ontwikkeling en een gezonde work-life balance. Thuis, op ons gezellige kantoor bij de klant, werken kunnen we overal. Steeds met in acht name van absolute veiligheid van mensen en data. Bij Salarispunt werken we met veel plezier en organiseren we leuke teamactiviteiten.

Gelijkwaardigheid

We zijn allemaal gelijk in het Salarispuntteam. We zijn allemaal professionals, zonder aparte rangen en standen, want los van ervaring en expertise zijn we in de eerste plaats collega's die hetzelfde doel hebben om samen klanten te bedienen op een wijze die zij erg prettig vinden.

Samenwerken op basis van vertrouwen

Vertrouwen is nodig bij het delen van kennis en vertrouwen is iets dat Salarispunt heeft.

Vertrouwen is ook de basis die nodig is om gezamenlijk de belangen van u en uw medewerkers te dienen. Goede afspraken en prima communicatie voeden het onderling vertrouwen. Daarvoor spannen we ons in iedere dag weer. Zo zijn we ook ingericht. Bij ons geen keuzemenu’s, maar echt contact. Mensen die het samen oplossen ondersteund met prima tools. Zo versterken we de vertrouwensrelatie met onze relaties en elkaar.

Goede afspraken en prima communicatie

  • We spreken graag heldere processen met je af die we benutten tijdens onze samenwerking.

  • Alles is erop gericht om prettig, efficiënt en foutloos te werken.

  • Met de mensen die het werk uitvoeren hebben we regelmatig afstemming over wat makkelijker, leuker of beter kan.

  • Wij zorgen ervoor dat je heldere verwachtingen hebt over wat we leveren en wanneer we dat doen.

Efficiënte communicatielijnen

Wanneer je zaken uitbesteed dan wil je er daarna zo weinig mogelijk omkijken naar hebben. Salarispunt biedt de uitkomst met een tool die speciaal is ingericht voor salarisadministratie en samenwerking. Afspraken, werkinstructies en individuele taken zijn overzichtelijk en makkelijk terug te vinden. Dit is ook de manier waarop we werken in onze eigen projecten. Het zorgt keer op keer voor een efficiënte samenwerking en een soepel proces.

Specialisten in Salarisadministratie

Door onze expertise en affiniteit met salarisadministratie kunnen we partners in onze branche helpen om een stap voorwaarts te maken. We herkennen de problemen en uitdagingen. En we kunnen oplossingen aandragen. Door dit te doen willen we onze bijdrage leveren om de branche naar een hoger niveau te brengen.